Urtekram-kipailu! Äänestä gluteeniton suosikkisi voittoon!

Vadelma-valkosuklaamuffinit (n.15kpl)

2 munaaMuffini2
2dl kookossokeria
2dl kermaa
2dl voisulaa
2tl Urtekram vaniljasokeria
3tl Urtekram luomu leivinjauhetta
5dl Urtekram gluteenitonta yleisleivontamixiä
1dl valkosuklaata rouhittuna
200g pakastevadelmia pilkottuna

Koristeluun: kermavaahtoa ja syötäviä kukkia
Tarvitset vielä: muffinivuokia

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Sekoita munat ja sokeri kevyeksi vaahdoksi.
3. Sekoita eri kulhossa vaniljasokeri, leivinjauhe ja jauhoseos.
4. Sekoita kolmannessa kulhossa kerma ja jäähtynyt voisula keskenään.
5. Lisää jauhoseosta vuorotellen nesteiden kanssa muna-sokerivaahtoon.
6. Lisää rouhittu valkosuklaa sekä pienet vadelman palaset.
7. Lusikoi muffinivuokiin taikinaa 2/3 ja paista uunin keskitasolla n.15min.
8. Koristele jäähtyneet muffinit esim. vaahdotetulla kermalla ja syötävillä kukilla.

ÄÄNESTÄ: http://ruoka.fi/ruokajutut/urtekram/aanesta-paras-gluteeniton-leivonnainen-ja-voita-100-eurolla-urtekram-tuotteita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.