Upeaa Uutta Vuotta 2020

Olen niin innoissani uudesta vuodesta. Taas on se aika, kun voi luoda itsensä uudestaan. On niin vanhanaikaista puhua uuden vuoden lupauksista. Toivoisin, että puhuisimme mielummin ”uudesta minästä!”

Mitä uusi Sinä haluaa tänä vuonna? Viettää unelmaloman perheen kanssa? Aloittaa uuden harrastuksen? Vai olisiko se jotain aivan muuta liittyen vaikkapa itsensä ylittämiseen? Tai vapaaehtoistyöhön?

Minun uusi minä haluaa tänä vuonna olla enemmän läsnä. Olinpa töissä, kotona, perheen kanssa, yksin tekemässä ruokaa tai tässä ja nyt kirjoittamassa tätä tekstiä Sinun luettavaksesi, niin teen sen täydellä antaumuksella ja nauttien joka hetkestä.

Viime vuosi tai oikeastaan vuodet ovat menneet ”juosten kellon perässä” ja vaikka tällä hetkellä elämäntilanne on suhteellisen sama, ei tuo kiire ole ainakaan vähentynyt. Uskon siihen että kiire on ihmisen luoma illuusio. Kiireestä pääse irti päästämällä itse illuusiosta ja siihen liittyvästä ns. tärkeydestä irti. Läsnäolevana on paljon tehokkaampi ja kuulee myös oman kehon signaalit paljon terävämmin.

Haluan toivottaa uudelle Sinulle upeaa uutta vuotta 2020. Jos aikeesi on tänä vuonna keskittyä enemmän omaan hyvinvointiin, herkulliseen ruokaan ja kokkailuun, olet täysin oikeassa paikassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.