Terveysaamu Adsekilla

Terveysaamu valaisi viime maanantaina Helsinkiläisen markkinointi ja mainostoimisto Adsekin.

Aamun teemana oli terveellinen ruokavalio ja mistä sen tulisi koostua? Toimiiko kaikille samanlainen nk. lautasmalli? Keskustelimme myös ruoan merkistyksestä energisyyteen, luovuuteen sekä yleiseen jaksamiseen. Henkilökunta sai lopuksi vielä yksilökohtaisempaa ravintoneuvontaa.

Ruokakolmio_luonnos

Aamupalalla maisteltiin kaikenlaisia ihania, herkullisia ja makunystyröitä kutkuttelevia ruokia. Menusta löytyi mm.  Ruohonjuuren supersuosittuja deli herkkuja (erilaisia chiapuuroja ja -vanukkaita sekä antioksidanttipommina Ruohonjuuren deli kokkien loihtimia marjasmoothieita).

adsek Granaattiomena- ja porkkanamehun kaverina sai maistella yli 100 vuotta vanhaan ruisjuureen tehtyä ruisleipää ja gluteenittomia kastanjanäkkileipiä kaikilla luomulisukkeilla höystettynä.

Organic ryebread, made of over 100 years old ryesourdough

 

 

 

Terveysaamun aikana kokeilimme myös monenlaisia superfoodeja ja talven ihanat uutuustuotteet pääsivät esille.

Kiitos Adsekin ihanalle porukalle ja kaikille jotka olivat mukana tekemässä aamusta pirteää, aurinkoista ja terveellisempää: Ruohonjuuri Ruohonjuuren deli ja Ruohonjuuren kauneushoitola, Puhdistamo, Goodio ja Voimaruoka <3 <3 <3

 

Tässä talven uutuuksia ja suosikkeja..

GoodioHerkuttelua terveellisemmin..

He tekivät sen taas!!! Helsinkiläisen raakasuklaatehtaan Goodion uudet raakasuklaat vievät todella kielen mennessään.Tämän talven uutuusmaut minttu ja mustikka ovat tulleet ihastuttamaan aidoilla mauillaan ja huumaavilla tuoksuillaan.

Cool Mint -raakasuklaassa on käytetty raikastavina ainesosina kotimaista luomuminttua ja luomulaatuista minttu-uutetta.

Blueberry-raakasuklaan marjainen ja kermainen maku on peräisin kotimaisesta mustikkajauheesta ja luomulaatuisesta mustikka- ja vaniljauutteesta.

Nämä suurella sydämellä valmistetut raakasuklaat ovat suussasulavia elämyksiä<3

Lue lisää Goodiosta: http://www.goodio.fi/

 

Aurinkoiset terveiset Voimaruualta!

Voimaruoka sentrifugoitu kookosöljyon tuonut markkinoille yksinoikeudella huippulaadukkaan kookosöljyn. Voimaruuan Sentrifugoitu Premium kookosöljy on tehty täysin uniikilla tuplasuodatetun sentrifugoinnin ja kylmäprosessoinnin yhdistelmällä, joka on kehitetty yhteistyössä Bangkokin yliopiston kanssa.

Sentrifugimenetelmä on vaativin ja sitä pidetään yleisesti parhaana. Kermainen ja laadukkaan makuinen Voimaruuan kookosöljy valmistetaan vain tuoreimmista eettisen menetelmän mukaan luomuviljellyistä pähkinöistä niiden ollessa parhaimmillaan.

Voimaruoka tarjoaa sitä mitä he lupaavat: markkinoiden parasta, uniikkia ja luomusertifioitua neitsytkookosöljyä. Lue lisää Voimaruuasta: http://www.suomenvoimaruoka.fi/

total25Kiireiseen päivään helpotusta!

Tämä Voimaruuan 25 tehokasta superfoodia sisältävä  jauheseos on kiireisten päivien pelastus ja tukena arjen tohinassa. Helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen jauheseos sisältää viherjauheita, marjoja, hedelmiä, vihanneksia ja entsyymejä. Jauheen voi sekoittaa veteen, mehuun tai vaikkapa pirtelön joukkoon.

 

Stressaajien ei tarvitse enää stressata..

Puhdistamon ruusujuuriuute on ihana pimeän vuodenajan valontuoja. ruusujuuriuute

Ruusujuuri tämä ”Pohjolan ginseng” auttaa elimistöä sietämään stressitekijöitä paremmin. Hyvänmakuista uutetta voi tiputella tippoina vaikkapa teen joukkoon. Nauti sen ihanasta mausta, ruusuisesta tuoksusta ja tasapainoittavasta vaikutuksesta.

Lue lisää: www.puhdistamo.fi

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.