Kirjalöytöjä ja syksyistä mustikkakakkua

Aurinkoista ja Värikästä Syksyä Kaikille!

Nyt kun syksynsatoa on korjattu ja pakastimet pullottaa marjoista, voi hyvällä syyllä käyttää parit mustikkapussukat mustikkapiirakan tai -kakun tekoon!

Löysin nimittäin aivan ihanan “Hyvän olon herkut” -reseptikirjan, jonka kirjoittaja on Margaretha Göransson Hamrin. Yli 100 sivuinen opus (julkaistu 2009) on täynnä astetta terveellisempiä reseptejä jos makeannälkä yllättää ja haluaisi kokata ja herkutella hyvällä omallatunnolla.

Löysin ”Hyvän olon herkut” -kirjasta mm. mustikkakakku-reseptin, jota muuntelin vielä hiukan omaan makuuni soveltuvaksi..

Yleensä yritän korvata resepteissä käytetyt leivontajauhot gluteenittomiin versioihin, margariini vaihtuu aina kirnuvoihin tai öljyihin. Tällätavalla vatsani ja mieleni pysyy tyytyväisinä ja tasapainossa! Kiinnitän aina huomiota myös kuitupitoisuuteen ja reseptiaineksien ostossa pyrin tuotteissa mahdollisimman korkeaan laatuun.
Minusta on ihanaa kokata kaikenlaista ruokaa! Tavoitteena se, että ruoka on terveellistä, ravitsevaa ja siitä tulee super hyvä olo!

Oma versioni mustikkakakusta löytyy sivuiltani reseptit-osiosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.