Jamie Oliverin vetoomus maailmanlaajuisen ruokaopin puolesta! Sign it & Share it

https://youtu.be/yLLwjQYdUVI

 

Jamie Oliver tarvitsee meidän kaikkien tukea lastemme hyvinvoinnin edistämiseksi!

Tällä hetkellä liikalihavuus on maailmanlaajuinen ongelma. 42 miljoonaa alle viisivuotiaista ovat joko ylipainoisia tai lihavia ympäri maailmaa. Seuraava sukupolvi elää lyhyemmän elämän kuin vanhempansa, jos mitään ei tehdä korjaamaan näitä hälyttäviä tilastoja.

Vaikuttaaksesi asiaan voit tehdä kaksi yksinkertaista asiaa – ensimmäinen, voit allekirjoittaa tämän vetoomuksen www.change.org/jamieoliver  maailmanlaajuisen, pakollisen ja käytännöllisen ruokaopin puolesta, jolla näytät tukesi. Toinen asia jonka voit tehdä on jakaa tukesi myös sosiaalisessa mediassa.

On tärkeää, että me annamme ja opetamme elämän perustaitoja tuleville sukupolville, jotta se johtaisi jokaisella terveempään, onnellisempaan ja tuotteliaampaan elämään. Jamie Oliver kuin myös koko Jamie Oliverin Food Revolution -yhteisö uskoo intohimoisesti, että perustaitojen oppiminen on jokaisen lapsen ihmisoikeus ja toivottavasti olet samaa mieltä.

Auta Jamie Oliveria saamaan miljoonia ihmisiä allekirjoittamaan vetoomus, jonka avulla liike tulee tarpeeksi tehokkaaksi, jonka kautta vaikutetaan kaikkiin G20 hallituksiin.  Ruokaoppi tekee suuren muutoksen seuraavan sukupolven elämään!

Kirjoita se, jaa se ja lähdetään innostamaan hallituksia tekemään oikein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.