Gluteeniton runebergintorttu

Gluteeniton runebergintorttu

Nämä versiot ovat täyttä tavaraa!

Torttuosa:

2 dl manteleita
1½ – 2 dl kuivattuja taateleita
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1/3 tl inkivääriä
(ripaus neilikkaa)
vähän luomusitruunan kuorta raastettuna
½ sitruunan mehu
ripaus hyvälaatuista suolaa

 

Kuorrute (cashew-kerma)

2 dl liotettuja cashewpähkinöitä
ripaus vaniljaa
1tl hunajaa
vettä vain sen verran että kuorrutteen saa tehtyä tasaiseksi tehosekoittimessa.

 

Hillo:

Luomu vadelmahilloa

 

Valmistus:

Sekoita torttuosan ainekset monitoimikoneessa tai blenderissä taikinaksi. Tee massasta torttuja  käsin muovailemalla. Tortut maustuvat lisää, jos saavat olla muutaman tunnin tai yön yli. Levitä kuorrute sekä hillo tortuille vasta juuri ennen tarjoilua.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.