Energiaa talviaamuun!

Ei, en todellakaan ole aamuihminen! Varsinkaan talvisin 🙂

Kesäisin aamuaurinko antaa sen energialatauksen, jonka voimin pääsee pomppaamaan sängystä ylös ja vaikka ryntäämään lenkkipolulle saman sekunnin aikana, mutta pimeään aikaan on joutunut keksimään kaikenlaisia kotikonsteja millä saa itsensä kaavittua sängynpohjalta!                                                                                        P1060203 (2)

Pelastus niille joita talviaamuisin väsyttää: GINSENG!!!

Myönnän.. olen koukussa.. aamulla kaikki on hyvin jos saan teetä, joka on doupattu ginsengillä ja aamupalaksi mahdollisimman vihreän smoothien!

Ron Teeguarden´s Dragon Herbs ”House Ginseng” on toiminut loistavasti! Se sisältää Jilin Red Ginseng juuriuutetta ja on ihan mun ehdoton suosikki laadullisen ominaisuutensa ja tehokkaan vaikutuksen takia! Jo pieni määrä teehen sekoitettuna antaa väsymykselle kenkää ja antaa mukavan paahteisen maun. Itse sekoittelen ”heimolaisen verenpaineen” omaavana uutetta esim. vihreään teehen tai assam-teehen (musta tee) aamulla, mutta tässä coctailissa tulee olla vähän varovaisempi pitoisuuksien suhteen. Ginsengin ja kofeiinipitoisten juomien sekoittaminen siinä tapauksessa, että homma lähtee lapasesta=käyttää liikaa, liian paljon, liian pitkään voi luonnollisesti aiheuttaa ginsengin väärinkäyttösyndroomaa joten kohtuutta kaikessa 🙂

P1060210 (2)

 

Lehtivihreää!!!

Moringa-jauheen lisäksi olen käyttänyt aamupöperöissä vaihdellen Sun Warrior ”Ormus” -jauhetta sekä Purple Balance ”Raw Green Protein” -jauhetta!

Sun Warrior, Ormus: Ormus on ihana sekoitus kaikkea hyvää, energisoivaa ja terveellistä! Vihersekoitukseen on käytetty: alfalfaa, ohranorasta, vehnänorasta, pinaattia, kauran orasta, persiljaa sekä yuccaa. Ainesosat on kasvatettu mineraalirikkaassa maaperässä ja tuotantotapana käytetty kylmäkuivausprosessia, mikä suojelee tehokkaasti bioaktiivisia ainesosia. Ja se on oikeesti hyvää! Jauheessa on vivahde piparmintun makua sekä makeutuksena steviaa, joten menee helposti pirtelön sijaan myös mehuun sekoitettuna.

Purple Balance, Raw Green Protein:

Jos olet käyttänyt jo kauan viherjauheita ja kaikenlaista superia ja tuntuu, että annosmääriä joutuu nostamaan korkealle ”kun ei tunnu missään..” niin tämä tuote kyllä tuntuu! Mulle asiasta sanottiin, mutta tottakai täysillä mentiin! Pari kukkurallista ruokalusikkaa aamupirtelöön ja… 😀 kyllä.. jotain taikaa siinä oli koska tutut aineet (hamppuproteiini, lucuma, maca, spirulina, vehnän- ja ohranoras sekä chlorella) mutta täysin eri vaikutus, huikea boosti! 🙂 Tätä kannattaa kokeilla myös palautusjuomiin saliharjoittelun jälkeen!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.