Echinaforce tutkimus 2015 – ”Echinaforce hot drink yhtä tehokas influenssaan kuin yleisesti käytetty influenssalääke oseltamiviiri”

Tässä on Echinaforcesta eli niin ihanasta ja supersuositusta auringonhattu-uutteesta uusinta tutkimustietoa. Tämä voi olla ihan ajankohtainen asia, sillä aika monet kärsivät tällä hetkellä talviflunssasta. Muistan kun minulle annettiin jo lapsena auringonhattu-uutetta ja se tepsi todella hyvin. Auringonhattu-uute on alkoholiuutos ja siitä voidaan olla montaa mieltä saako lapselle antaa uutoksia, mutta flunssaan äidinrakkaudella annettu uutetippa tepsi kyllä oikein Echinaforce-50ml-comboloistavasti 😀 Virallisesti tämä rohdosvalmiste on suunnattu yli 12-vuotiaille.

Echinaforce toimii antiviraalisesti (tuhoaa flunssa viruksia) ja tukee vastustuskykyä. Sitä voi käyttää nuhakuumeen (flunssan) ennaltaehkäisyyn flunssakaudella sekä flunssan oireisiin kuten: kurkkukipu, käheys, yskä, nuha ja kuume.

Samalta tuottajalta eli A.Vogelilta on tullut kurkkusuihke, joka viime vuosina on ollut suosikkini. Työpaikoilla kun flunssakierteet alkavat tiputtamaan porukkaa sorvin ääreltä ja flunssa alkaa kutittelemaan omaakin kurkkua on helppo napata kurkkusuihketta käsilaukusta ja antaa flunssalle kyytiä.

Echiacea_Mustaselja_yhdessaVideossa kerrotaan huikeista tutkimustuloksista koskien Echinaforcea, mutta myös Echinaforce hot drink -juoman yhtä tehokkaista vaikutuksista kuin mitä influenssalääke oseltamiviiri-lääkityksellä on todettu (influenssan kesto, kuumeen alentaminen, jälkitautien vähentäminen esim. keuhkoputkentulehdus), mutta Echinaforce hot drinkilla on kyseisen tutkimustulosten mukaan vähemmän sivuvaikutuksia.

kts. lisää: Influenssalääke oseltamiviiri

Echinaforce

Echinaforce hot drink